Siirry suoraan sisältöön

Ilmoittaudu koulutukseen

Perustiedot

Valitse koulutus, johon haluat osallistua. Voit valita myös useamman koulutusvaihtoehdon.


  Tämä teksti on näkymätön, eikä näy sivustolla.
  Kirjoitan tähän muutamia huomioita avuksesi. Mikäli haluat muokata koulutuspäivämääriä yms, muokkaa ne tähän kenttään alemmas. Jos olet epävarma muokkauksista voit kysyä Annilta tai Joonakselta varmuudeksi apua.
  - Tämä kyseinen lomake sijaitsee physiopilates.fi sivuston Koulutukset-sivulla. Tämä lomake on PhysioPilates-ohjaajakoulutus ilmoittautumislomake.
  - Tämä on koodattu lomake, jota pystyt myös itse tarvittaessa muokkaamaan. Koodi ei ole monimutkainen, eikä sitä tarvitse pelätä. Koodissa on <> ja [] merkkien väliin kirjoitettuja kirjaimia, komentoja ja tekstejä. Nämä merkit ovat tärkeitä, eikä niitä tule poistaa. Jos poistat näitä merkkejä, tai mahdollisia kirjaimia <> [] merkkien väleistä, niin koodi ja antamamme komennot sekä niiden toiminnot muuttuvat.
  - Kun alat muokkaamaan päivämääriä tai muita näkyvän tekstin sisältöjä, muista että uusi teksti tulee olla korjattu tismalleen nykyisen vanhan tekstin paikalle.
  Tässä koodimerkkien lyhyet selitykset, niin tiedät mitä ne suurinpiirtein tarkoittavat:
  - < p merkki tarkoittaa paragraafia eli yksinkertaista koodissa näkyvää tekstiä.
  - < h1 merkki tarkoittaa tekstin otsikkoa ja h- tulee englannin kielen sanasta heading.
  - < b merkki tarkoittaa lihavoitua tekstiä. b- tulee englannin kielen sanasta bold.
  - [ merkki ja sitä seuraava englannin kielellä kirjoitettu sana, tarkoittavat lomakkeen älykkäitä komentoja eli tässä tapauksessa erilaisia valikoita.
  - Valikoiden rakenne on seuraava: [, komento englanniksi, ja lomakkeen laatikon teksti kirjoitettuna "lainausmerkkien sisään" ja lopuksi symboli ]. Nämä tekstit []- symbolien ja lainausmerkkien sisällä ovat näitä tekstejä, joita voit vapaasti muokata.
  - * merkit koodissa tarkoittavat pakollisia täytettäviä kenttiä lomakkeessa. Jos asiakas ei lomaketta täyttäessä muista *- merkittyjä kenttiä täyttää, lomake ei lähety.
  - Kun olet tehnyt tarvittavat tekstimuokkaukset alla olevaan koodiin, niin muista tallentaa tekemäsi muutokset sinisestä Tallenna-napista tämän tekstimuokkausalueen alta.
  - Kannattaa avata sivusto samalla toiseen ikkunaan koneellesi tai toiselle tietokoneelle (älypuhelin käy myös) ja tarkistele samalla lomakkeeseen tekemiäsi muutoksia sivuilla reaaliajassa, näin näät miten lomake muuttuu sivustolla.
  - Kun tarkastelet uusia tekemiäsi muutoksia lomakkeessa, huomioi, että jokainen merkki ja välilyönti merkitsee koodissa paljon. Mikäli teksti ei näytä hyvältä, tarkista jokainen välilyönti, "lainausmerkkien olemassaolo", koodin loppuminen alkaminen [] merkkeihin, tekstin oikea sijainti sekä muista aina tallentaa alta tekemäsi muutokset.
  - Jos olet tehnyt koodissa virheen: näppäinyhdistelmällä Ctrl + z nappeja painamalla yhdenaikaisesti pääset poistamaan viimeisimmän virheesi. Eli hyppäät ikäänkuin yhden askeleen taakse. Kokeile rohkeasti itse tai kysy tarvittaessa apua.
  Näkymätön teksti loppuu alla olevaan /p merkkiin.

  Koulutus

  Valitse alta pudotusvalikosta PhysioPilates-ohjaajakoulutus, johon haet*

  Perustiedot

  Nämä tiedot ovat pakollisia.  Laskutustiedot

  Nämä tiedot ovat pakollisia. Huom. Laskut lähetetään PDF-tiedostona ilmoittautujalle, joka lähettää laskut tarvittaessa eteenpäin maksavalle taholle.

  Maksutapa*

  Ennakko tulee maksaa heti (jos valitset "kokonaan kerralla", tulee koko lasku maksaa heti).
  Maksueristä 1 tulee olla maksettu ennen koulutuksen alkua. Muiden laskujen eräpäivät noin kaksi viikkoa ennen seuraavaa koulutusviikonloppua. Koko koulutus tulee olla maksettu ennen viimeistä viikonloppua. Muistutuksesta veloitetaan muistutusmaksu.

  Esimerkki maksutavasta: PhysioPilates taso 1 (1590€): ennakko + 2. erän osamaksu: 150€ + 720€ + 720€ = 1590€.

  Muut hakutiedot

  Huom. PhysioPilates-koulutukseen hakevalla on oltava fysioterapeutin tai kuntohoitajan tai kuntoutuksen ohjaajan ammattitutkinto. Koulutukseen voi myös hakea ft-opiskelijana.  Mistä sait tiedon koulutuksesta?

  Peruutusehtojen hyväksyminen on pakollista

  Lisäämme sähköpostiosoitteesi kurssin jälkeen PhysioPilateksen postituslistalle. Voit perua tilauksen minkä vain kirjeen yhetydessä.

  Tietosi lisätään PhysioPilates-asiakasrekisteriin ja tutkinnon suorittamisen jälkeen PhysioPilates-ohjaajarekisteriin. (Tietosi julkaisemiseen verkkosivustollamme pyydetään erikseen suostumus.)
  Lue tietosuojaselosteemme saadaksesi lisätietoja.

  Ilmoittautumisesi jälkeen saat automaattisen vahvistuksen ilmoittautumisesta sähköpostiisi.