Siirry suoraan sisältöön

Tietopankin ja liikeohjeiden käyttöehdot

Tutustu seuraaviin ehtoihin ennen PhysioPilates.fi-sivuston tietopankin ja liikeohjeiden käyttämistä. PhysioPilates.fi tarjoaa tietopankin ja liikeohjeiden sisällön seuraavien ehtojen ja ilmoituksien mukaisesti. PhysioPilates.fi pidättää oikeudet muuttaa, korvata tai poistaa näitä ehtoja.

1. Palveluiden sisältö on tarkoitettu yleisinformaatioksi liikuntaharjoittelun aloittamiseen liittyvistä asioista. Palvelun sisältö ei ole, eikä sitä pidä tulkita lääketieteelliseksi ohjeeksi, diagnoosiksi, tai välineeksi diagnoosin tekemiseen, joka korvaisi ammattihenkilöstön antaman ohjeen.

2. PhysioPilates.fi:n sisältö on suunniteltu noudattamaan hyvää suomalaista hoitokäytäntöä.

3. Tähän verkkopalveluun sisältyvät asiatiedot saattavat sisältää mielipide- ja koulukuntaeroja sekä painovirheitä. Myös tuote- tai palvelutiedoissa voi olla poikkeamia senhetkiseen tarjontaan nähden tai painovirheitä. Verkkosivulle sisältyviä tietoja muutetaan ajoittain. PhysioPilates.fi voivat tehdä muutoksia tälle verkkosivulle niin halutessaan.

4. Tämä verkkopalvelu sisältää linkkejä muiden kuin PhysioPilates.fi verkkosivuille. Linkit on tarkoitettu täydentämään tämän verkkopalvelun sisältöä. Linkkien ja sisältöjen toimivuudessa ilmenevistä puutteista ole yhteydessä sähköpostitse: toimisto@physiopilates.fi.

5. PhysioPilates.fi ei ole vastuussa vahingoista, joita käyttäjälle saattaa syntyä tämän tietopankin tai liikeohjeiden informaation hyödyntämisestä, ellei kuluttajansuojalaissa tai muissa kuluttajaa koskevissa laeissa ja määräyksissä ole toisin määrätty. Tietopankin ja liikeohjeiden hyödyntäminen tapahtuu käyttäjän omalla vastuulla.

6. Artikkelien tai liikeohjeiden yhteydessä mainitut henkilöt ovat tuottaneet tämän tietopankin sisällön ja heillä on tekijänoikeuslain mukaiset yksinoikeudet tietopankin ja liikeohjeiden sisältöön. Mikäli PhysioPilates.fi:n ulkopuolinen asiantuntija on osallistunut sisällön tuotantoon, on tekijä mainittu joko artikkelissa tai lähdeluettelossa.

7. Mikäli sinulla on kysyttävää tietopankin ehdoista, ota yhteyttä sähköpostitse: toimisto@physiopilates.fi.

Copyright

Copyright © Suomen Terveysliikuntainstituutti Oy. Kaikki oikeudet pidätetään. Suomen Terveysliikuntainstituutti Oy omistaa kaikki oikeudet PhysioPilates.fi tietopankin sisältöön. PhysioPilates.fi tietopankki -palvelun tietojen julkaiseminen ja edelleen levittäminen sekä kopiointi muuhun kuin henkilökohtaiseen käyttöön on kielletty. Suomen Terveysliikuntainstituutti Oy pidättää itsellään oikeuden milloin tahansa muuttaa palvelua, sen sisältöä ja saatavilla oloa sekä lopettaa se ilman erillistä ilmoitusta etu- tai jälkikäteen.