Siirry suoraan sisältöön
Etusivu » Kouluttajat

Kouluttajat

Marianne Kyrklund

Marianne Kyrklund on kokenut fysioterapia-alan asiantuntija sekä kouluttaja. Hän on toiminut koulutusalanyrittäjänä vuodesta 1986 lähtien omassa yrityksessään Suomen Terveysliikuntainstituutissa. Reilut 2000 fysioterapeuttia on osallistunut koulutuksiin, joissa Marianne on kouluttanut fysioterapeutteja aktivoivaan fysioterapiaan eli siihen miten ohjata tuki- ja liikuntaelin-asiakkaita pienryhmissä.

Heikki Lempiäinen

Heikki on toiminut kouluttajana Suomen Terveysliikuntainstituutin pilates-ohjaajakoulutuksissa vuodesta 2011. Hän on valmistunut pilates-ohjaajaksi ja pilates-laiteohjaajaksi Somatic Studion ohjaajakoulutuksista. Vuosien varrella Heikki on suorittanut useita ulkomaisia jatkokoulutuksia Yhdysvalloissa ja Euroopassa.

Heikin oma Studio Heikki Pilates Helsingin Pikku Huopalahdessa on perustettu vuonna 2016.

Minna Törnävä

Minna on erikoistunut lantionpohjan fysioterapiaan ja tehnyt sen parissa fysioterapiaa vuodesta 1996. Minna on kouluttanut fysioterapeutteja ja terveydenhuollon ammattilaisia terveysliikunnan, lantionpohjan fysioterapian ja seksuaaliterveyden aihealueista. Ensimmäisen koulutuksen toiminimellään hän pitikin juuri terveysliikuntainstituutille kesällä 1996 ja tästä suositun kouluttajan ura aukesi.

Niina Nurkka


Olen valmistunut matemaattisten aineiden opettajaksi Helsingin yliopistosta vuonna 1993, minkä jälkeen olen toiminut opettajana ja yliopettajana sosiaali- ja terveysalalla. Tällä hetkellä työskentelen LAB-ammattikorkeakoulussa osaamispäällikkönä. Valmistuin Jyväskylän yliopiston fysiikan laitokselta filosofian tohtoriksi vuonna 2006

Sari Niskanen

Sari on fysioterapeutti (yamk), personal trainer ja PhysioPilates-ohjaaja. Hän on erikoistunut äitiys- ja lantionpohjan fysioterapiaan ja kouluttautunut työfysioterapeutiksi.

Riku Virtanen

Olen fysioterapeutti ja pilatesohjaaja. PhysioPilates-ohjaajakoulutuksessa olen ollut mukana
alusta lähtien, aloitimme Mariannen kanssa PhysioPilatesohjaaja-koulutuksen vuonna
2008.

Merja Soanjärvi

PhysioPilates-kouluttaja, PhysioPilates-täydennyskouluttaja, OMT-fysioterapeutti ja pilatesohjaaja.

Hanna Kanerva

Pilatesohjaaja ja fysioterapeutti.