Siirry suoraan sisältöön

Minna Törnävä

TtT, ft, PhysioPilates-ohjaaja, seksuaaliterapeutti.

Koulutustausta:

·     Terveystieteiden tohtori, Tampereen Yliopisto, 2017.

·     Terveystieteiden maisteri (Terveydenhuollon opettajan pätevyys), Tampereen yliopisto, 2012.

·     Seksuaaliterapeutti (NACS), Jyväskylän AMK, 2005.

·     Physiopilatesohjaaja 2008

·     Fysioterapeutti, Tampereen terveydenhuolto-oppilaitos. 1991.

Minna on erikoistunut lantionpohjan fysioterapiaan ja tehnyt sen parissa fysioterapiaa vuodesta 1996. Minna on kouluttanut fysioterapeutteja ja terveydenhuollon ammattilaisia terveysliikunnan, lantionpohjan fysioterapian ja seksuaaliterveyden aihealueista. Ensimmäisen koulutuksen toiminimellään hän pitikin juuri terveysliikuntainstituutille kesällä 1996 ja tästä suositun kouluttajan ura aukesi.

Koulutuksissaan Minna käyttää eri oppimistekniikoita luoden osallistujille erilaisia ja mielenkiintoisia oppimiskokemuksia. Oppijoiden käytännön toiminnan tukeminen ovat tärkeä osa opetusfilosofiaa. Oppimistehtävät tukevat aiheen teoriaa ja myös oppijan henkilökohtaisia tavoitteita.

Minna on työskennellyt kuvantavan ultraäänen/sonopalpaation parissa vuodesta 2009. Hän on kouluttautunut vatsakapselin ja lantionpohjan fysioterapeuttiseen sonopalpaatioon kotimaan lisäksi Iso-Britanniassa, Espanjassa ja Ruotsissa. Ultraäänen käyttö fysioterapiassa erityisesti lantionpohjan ja vatsakapselin lihasten tutkimisessa on suosituimpia koulutusaiheita, joita Minnalta tilataan.

Yhteiskunnallisia luottamustehtäviä Minnalla on useita. Hän on Suomen Lantionpohjan Fysioterapeutit ry:n puheenjohtaja. Hän on työskennellyt myös useissa moniammatillisissa hoitosuositustyöryhmissä, kuten Käypä hoito, yliopistosairaaloiden endometrioosi asiantuntijaryhmä ja kansainvälinen lantionpohjan ja naisten terveyden fysioterapia organisaatio (IOPTPWH).

Älä koskaan kasva niin isoksi, ettetkö voisi esittää kysymyksiä. Älä koskaan tiedä niin paljon, ettetkö voisi oppia jotakin uutta. -Og Mandino”

Minnan voimasanonta