Siirry suoraan sisältöön

Reformer- laitepilateskoulutus

Laajuus: 6 lähiopetuspäivää
Pääsyvaatimus: pilatesohjaaja
Ajankohta: 13. – 14.1.2023, 3. – 4.2.2023 ja 14. – 15.4.2023 (pe-la klo 9-16)
Paikka: Studio Heikki, Helsinki (Pikku Huopalahti)
Kouluttaja: Heikki Lempiäinen
Hinta: 1580 €

Laitepilates tehostaa harjoittelua ja avaa pilatesmaailmaa aivan uudella tavalla. Laitepilates on Suomessa kasvava trendi, mutta maailmalla se on alusta asti ollut keskeinen osa pilatesta. Reformer-koulutus onkin erittäin suositeltava jatkokoulutus kaikille mattopilateksen taitaville pilatesohjaajille.

Terveysverkon Reformer-laitepilateskoulutus perehdyttää opiskelijan keskeiseen laitemateriaaliin klassisin ja modernein variaatioin perustasosta vaativampaan jatkotasoon. Opetus tapahtuu pienryhmässä oman tekemisen ja kokemisen kautta. Koulutukseen sisältyy tuhti liikemateriaalipankki, jonka avulla on helppo rakentaa asiakaslähtöisiä, monipuolisia ja yksilöllisiä tuntirakenteita niin yksityis- kuin ryhmäohjauskäyttöön. Koulutus sisältää liikeanalyysiä, Reformer-ohjauksen historiaa ja käsitteitä, opetusharjoittelutuokioita- ja keskusteluja sekä tuntirakenteiden suunnitteluohjeistusta pienryhmässä. Koulutus on avoin kaikille pilatesohjaajille. Omasta Reformer-harjoittelusta, -tuntemuksesta ja -kokemuksesta on osallistujille hyötyä.

Seuraava Reformer-koulutus

  Seuraava Reformer-koulutus järjestetään 14.- 15.10.2022, 25.-26.11. ja 13.-14.1.2023

  Ilmoittaudu koulutukseen tästä.


  Jos haluat tiedon heti, kun seuraavan Reformer-koulutuksen ajankohta varmistuu,
  voit jättää sähköpostiosoitteesi:

  Lisäämme sähköpostiosoitteesi PhysioPilateksen postituslistalle. Voit perua tilauksen minkä vain kirjeen yhetydessä.


  Lue tietosuojaselosteemme

  Taustatietoa reformerista

  Reformeri on pilateslaitteista käytetyimpiä ja monipuolisimpia. Sen teho ja vaikutukset perustuvat pyörillä kehikon päällä liukuvaan kelkkaan ja vaiheittain tiukentuvaan pehmeään jousivastukseen. Reformer-laite mahdollistaa erilaiset veto- ja työntöliikkeet kaikkiin suuntiin. Keskivartalon tukilihaksiston vahvistamisen lisäksi se on hyvä apuväline jalkaterän, jalan, lonkkien, käsivarsien ja hartiarenkaan lihastasapainon sekä liikkuvuuden ylläpidossa.

  Pilateslaitteista reformeri on ainoa, jonka käyttöön on olemassa laaja klassista mattorepertuaaria vastaava klassinen Reformer-repertuaari perus-, keski- ja jatkotason variaatioineen. Klassisen repertuaarin lisäksi käytössä on myös laaja moderni harjoitevalikoima. Hyvässä ohjauksessa laite soveltuu yksilöohjauksen lisäksi mainiosti myös pienryhmäopetukseen.

  Reformeri kuva

  Kouluttaja: Pilateskouluttaja Heikki Lempiäinen

  Koulutuspalautetta Reformer-koulutuksesta

  ”Plussat: Materiaalin läpikäynti, selkeät näytöt ja pääsi heti testaamaan itse. Materiaali loistava! Opetus innostavan mahtavaa. Sain lisää liikkeitä harjoituspankkiin, varmuutta ja tarkkuutta omaan ohjaukseen sekä liikkeiden suorittamiseen. Pystyn ohjaamaan nyt paremmin yksilötunteja.”

  ”Kokonaisuutena koulutus oli todella hyvä. Koulutuksessa korostui hyvin oman harjoittelun tärkeys ja se, että tämä oli todella vasta alku. Resepti on ja nyt vasta katsotaan mitä voi tehdä. Kiitos Heikille, perehtyneisyytesi ja intosi on todella ihailtavaa! Jatkossa aion pikkuhiljaa siirtyä laitepuolelle maton lisäksi.”

  ”Parasta käytännönläheisyys, tekemisen kautta oppiminen antoi paljon.”

  ”Todella kattava koulutus. Heikille isot ruusut kannustavasta ja motivoivasta opetuksesta sekä palautteen annosta. Tietoa annettiin vapaasti, ei tiedon panttaamista. Paljon vaihtoehtoja liikkeille, heti sai monipuolisen liikepankin. Käytännön ohjaukset todella hyvää harjoitusta. Pääsen hyödyntämään oppeja ja koulutus antoi itselleni motivaatiota uuden opetteluun. Laajentaa ja monipuolistaa omaa työtäni ja syventää ammattitaitoa.”