Siirry suoraan sisältöön

Yleiset peruutusehdot koulutuksiin

Koulutuksen peruuttaminen

Koulutukseen ilmoittautuminen ja hakeminen ovat sitovia. PhysioPilates –ohjaajakoulutukseen sekä täydennyskoulutuksiin (Reformer, Ideapäivät ym) ilmoittaudutaan PhysioPilates-sivustolta koulutuksien ilmoittautumislomakkeilla;  tällöin osallistujalle varataan koulutuspaikka ja siitä lähetetään vahvistus. Kun koulutukseen on ilmoittauduttu pätevät alla olevat peruutusehdot ja -kulut.

Peruutukset tulee aina tehdä kirjallisesti osoitteeseen: toimisto@physiopilates.fi. Saat vahvistuksen, kun peruutus on hyväksytty. Huom! Ennakkomaksun tai muun laskun maksamatta jättäminen ei ole peruutus, vaan peruutus on aina tehtävä kirjallisesti.

Peruutuskulut

  • Yli 60 vrk ennen koulutuksen alkua (laskien taaksepäin koulutuksen aloituspäivästä) on koulutuksen peruuttaminen veloituksetonta.
  • Yli 14 vrk ennen koulutuksen alkua tehdystä peruutuksesta veloitetaan peruutuskuluina 100 € (jos koulutuksen arvo on alle 1000 €) tai 150 € (jos koulutuksen arvo on 1000 € tai enemmän).
  • 1-14 vrk ennen koulutuksen alkua tehdystä peruutuksesta veloitetaan puolet koulutuksen hinnasta.
  • Koulutuksen peruuttamisesta koulutuksen alkamispäivänä, koulutuksen aikana tai koulutukseen saapumatta jättämisestä ilman peruutusta peritään koulutuksen täysi hinta. Mahdolliset puuttuvat maksusuoritukset peritään jälkikäteen viivästyskorkoineen.

Sairastapaukset ja loukkaantumiset: Mikäli henkilö on estynyt osallistumasta koulutukseen oman sairastumisen tai loukkaantumisen takia (todistettava lääkärintodistuksella), voi hän siirtää koulutuspäiviä tai koulutusjakson toisen ryhmän kanssa suoritettavaksi veloituksetta (ks. seuraava osio ”Koulutuspäivien siirto”). Jos kyseessä on pitkäaikainen sairastuminen, eikä koulutus ole vielä alkanut, voi koulutuksen peruuttaa kokonaan. Tässä tapauksessa peritään ainoastaan ilmoittaumiseen liittyvät toimistokulut 50 €. Muut maksusuoritukset palautetaan. Sairastumisesta on kuitenkin ilmoitettava ennen koulutuksen alkua ja lääkärintodistus vaaditaan aina.

Koulutuspäivien siirto toiseen koulutukseen

Monipäiväisten koulutusten yksittäisiä koulutuspäiviä tai kokonaisia jaksoja on mahdollista siirtää toisen ryhmän (yleensä seuraava kurssi) kanssa suoritettavaksi. Sairastumis- ja loukkaantumistapauksissa koulutuspäivä voidaan suorittaa aina ilman lisäkuluja (lääkärintodistus vaaditaan). Mikäli osallistuja haluaa tai joutuu muusta syystä suorittamaan koulutuspäivän toisen ryhmän kanssa (eikä tästä ole ennen koulutusilmoittautumista tai hakua erikseen sovittu), aiheutuu tästä osallistujalle lisäkulu:

  • Yhden koulutuspäivän siirto: 100 €
  • Koulutusjakson (yleensä pe-su) siirto: 200 €

Yleensä koulutuksen lähiopetuspäivillä on 100 % läsnäolopakko, mutta tietyt koulutuspäivät osassa koulutuksia on mahdollista suorittaa korvaavalla tehtävällä. Korvaavalla tehtävällä suoritettavia päiviä voi kuitenkin olla maksimissaan yksi per koulutus.

Koulutuksen peruuntuminen

Mikäli koulutus joudutaan peruuttamaan Suomen Terveysliikuntainstituutti Oy:stä johtuvista syistä, osallistujalle tarjotaan mahdollisuutta siirtää osallistumisensa seuraaviin tai muihin koulutuksiin tai vaihtoehtoisesti Suomen Terveysliikuntainstituutti Oy palauttaa kaikki osallistujan maksamat koulutusmaksut. Koulutuksia joudutaan peruuttamaan vain harvoin ja silloin osallistujille pyritään ilmoittamaan mahdollisimman hyvissä ajoin.

(Päivitetty 11.2.2021)