Siirry suoraan sisältöön

PhysioTools-kuvasto pilatesohjaajille

PhysioToolsilla luot helposti yksilölliset harjoitusohjelmat ohjattavillesi tai rakennat tuntikokonaisuuden. PhysioPilates®- pilatesliikekuvasto, jonka ovat luoneet suomalaiset pilateskouluttajat ja -ammattilaiset (mm. Heikki Lempiäinen, Marianne Kyrklund, Heidi Saarelma), sisältää yli 400 kuvallista pilatesliikettä ohjeineen!

Suomen Terveysliikuntainstituutin kuvastoa ei voi hankkia muualta tai liittää olemassa olevaan PhysioTools-lisenssiin. Sinun ei myöskään tarvitse hankkia muita PhysioTools-tuotteita, vaan tämä on koko paketti. PhysioToolsia käytetään nettiselaimella, joten se ei ole riippuvainen käyttöjärjestelmästäsi. Kuvastoa voi käyttää myös tabletilla tai älypuhelimella.

PhysioTools-pilatesliikekuvaston sisältö

Kuvastossa on kattavasti liikkeitä kolmessa eri vaikeusasteessa: aloittelijat, keskitaso ja edistyneet. Pilateksen olennaiset pienvälineet on huomioitu. Voit suodattaa kuvia kätevästi vaikeuasteen, alkuasennon ja välineen perusteella. Liikkeet:

  • Kolme eritasoista matto-malliohjelmaa
  • Mattoliikkeet (ilman välineitä): 98 liikettä
  • Pieni pallo: 92 liikettä
  • Pilatesrengas: 91 liikettä
  • Pilatesrulla: 66 liikettä
  • Vastuskuminauha: 55 liikettä
  • Klassinen repertuaari: 37 liikettä

Hinta: 99€ + alv. / vuosi (122,76€ sis. alv. 24%)

Hinta sisältää koko liikekuvaston sekä kaikki tulevat päivitykset. Et tarvitse erillistä PhysioTools-lisenssiä. Kokeile viikko ilmaiseksi – Voit perua tilauksen ensimmäisen 7 päivän aikana PhysioTools-tunnusten saamisesta, ennen kuin maksat laskun (14pv maksuaika)!

“Olen käyttänyt kuvastoa sen ilmestymisestä asti. Jako aloittelijat, keskitaso ja edistyneet helpottaa harjoitusten valintaa. Kuvastot etenevät loogisesti. Tekstiä voi muuttaa paremmin asiakkaalleen sopivaksi.

Teen sekä yksilöllisiä ohjeita, että ohjelmia ryhmilleni kotiharjoitteluun. Kuvasto sopii loistavasti kaikkien pilatesohjaajien käyttöön.”

– Erja Kouri, PhysioPilates-ohjaaja

Ohjeita ja oikoteitä

Jäikö jokin epäselväksi? Kysy lisää sähköpostitse toimisto@physiopilates.fi. Voit myös jättää Yhteystiedot-sivulta suoran viestin meille. Vastaamme tyypillisesti 2 arkipäivän kuluessa.

PhysioTools-kuvaston tilaaminen

Uusi asiakas, 1 vuoden lisenssi

  1. Rekisteröinti (täytä tilauslomakkeen tiedot ohjeiden mukaisesti)
  2. Saat rekisteröitymisvahvistuksen sähköpostiisi. Käsittelemme tilauksesi mahdollisimman pian, tyypillisesti 1-2 arkipäivän kuluessa.
  3. Saat sähköpostiisi ohjeistusta, PhysioTools-tunnukset ja laskun 14 päivän maksuajalla. Voit aloittaa PhysioToolsin käytön. Jos haluat perua tilauksen, on se tehtävä 7 päivän kuluessa lisenssin aktivoinnista.

Rekisteröinti:

Täytä kaikki pyydetyt kohdat. PhysioTools-tunnuksesi tehdään sinulle automaattisesti. Lisenssi on henkilökohtainen, jonka vuoksi on tärkeä syöttää oikeat henkilötiedot. Lisenssin jakaminen useamman käyttäjän kesken on kielletty ja johtaa käyttöoikeuden menettämiseen.

Tarkista tietojen oikeinkirjoitus. Käyttäjän tietoja voi rekisteröitymisen jälkeen muuttaa vain ottamalla yhteyttä sähköpostitse: toimisto@physiopilates.fi. Käyttäjän nimi ja yrityksen tiedot näkyvät harjoitusohjelman tulosteessa.