Siirry suoraan sisältöön

PhysioTools-lisenssin tilaus

PhysioToolsilla luot helposti yksilölliset harjoitusohjelmat ohjattavillesi tai rakennat tuntikokonaisuuden. PhysioPilates®-pilatesliikekuvasto, jonka ovat luoneet suomalaiset pilateskouluttajat ja -ammattilaiset (mm. Heikki Lempiäinen, Marianne Kyrklund, Heidi Saarelma), sisältää yli 400 kuvallista pilatesliikettä ohjeineen!

Suomen Terveysliikuntainstituutin kuvastoa ei voi hankkia muualta tai liittää olemassa olevaan PhysioTools-lisenssiin. Sinun ei myöskään tarvitse hankkia muita PhysioTools-tuotteita, vaan tämä on koko paketti. PhysioToolsia käytetään nettiselaimella, joten se ei ole riippuvainen käyttöjärjestelmästäsi. Kuvastoa voi käyttää myös tabletilla tai älypuhelimella.

Hinta: 99€ + alv. / vuosi (122,76€ sis. alv. 24%)

Hinta sisältää koko liikekuvaston sekä kaikki tulevat päivitykset. Et tarvitse erillistä PhysioTools-lisenssiä. Kokeile viikko ilmaiseksi – Voit perua tilauksen ensimmäisen 7 päivän aikana PhysioTools-tunnusten saamisesta, ennen kuin maksat laskun (14pv maksuaika)!

  Rekisteröintitiedot

  Nämä tiedot ovat pakollisia.  Yrityksen toimipisteen tiedot

  Täytä tarvittaessa.
  Laskutustiedot

  Nämä tiedot ovat pakollisia. Huom. Lasku lähetetään PDF-tiedostona sähköpostitse lisenssin tilaajalle, joka tarvittaessa lähettää laskut tarvittaessa eteenpäin maksavalle taholle.

  Muut tiedot

  Valitse päivä, jolloin haluan lisenssisi alkavan.
  Jos jätät päivän valitsematta, niin lisenssi aktivoidaan automaattisesti 1-2 arkipäivässä.

  Tilaa vuoden lisenssi hintaan 99€ + alv.

  (122,76€ sis. alv. 24%)

  Saat tilauksestasi automaattisen vahvistuksen sähköpostiisi. Me käsittelemme tilauksesi mahdollisimman pian, tyypillisesti kahden arkipäivän kuluessa. Tilaajalla on mahdollisuus perua PhysioTools-kuvaston tilaus veloituksetta seitsämän vuorokauden kuluessa lisenssin aktivoimispäivästä.

  Lisäämme sähköpostiosoitteesi tilauksen jälkeen PhysioTools-kuvaston postituslistalle. Voit perua tilauksen minkä vaan kirjeen yhteydessä.

  Lue tietosuojaseloste


  Jos sinulla on jo PhysioTools-pilateskuvaston lisenssi, voit myös uusia tilauksen.