Siirry suoraan sisältöön
Etusivu » Yhteystiedot

Yhteystiedot

Suomen Terveysliikuntainstituutti Oy

Suomen Terveysliikuntainstituutti Oy on Marianne ja Nils Kyrklundin vuonna 1986 perustama terveysalan yritys, jonka ydintoimintana on fysioterapeuttien kouluttaminen Marianne Kyrklundin tuotekehittämiin fysioterapian palvelutuotteisiin: FysioKimppa (myöh. PhysioFit), AquaKimppa, MammaKimppa, SenioriKimppa, FysioBalans, FysioPump sekä PhysioPilates-ohjaajakoulutus ja niitä täydentävät koulutukset kuten Pilates Ideapäivä, Vatsakapseli ja erkauma (VE), Aktiivinen alaraaja. Yritykseen toimintaan tuli mukaan vuonna 2007 DI Samu Kyrklund, joka tuotteisti ko. palvelutuotteet ja rekisteröi ne Suomen Terveysliikuntainstituutille. Samu kehitti vuonna 2014 fysioterapeuteille suunnatun PhysioTrainer –ohjaajakoulutuksen ja perusti FIHF – Finnish Institute of Health and Fitness Oy:n.

Marianne Kyrklund kaatui rajusti tennispelissä vuonna 2014 ja syyksi selvisi reidessä oleva sarkooma-kasvain. Marianne kävi läpi vaativat syöpähoidot. Tämän jälkeen Suomen Terveysliikuntainstituutti ja FIFH:n järjestivät koulutuksia yhteistyössä Terveysverkko.fi palveluiden alla. Vuosina 2017-2020 FIHF Oy vastasi kokonaan koulutuksien käytännönjärjestelyistä. Marianne oli miettinyt sairastumisen jälkeen eläkkeelle jäämistä, mutta ”rakkaus” työhön ja vuosien mittaan ystäviksi tulleiden kollega-ohjaajien myötävaikutus saivat mielen muuttumaan ja Marianne päätti jatkaa Suomen Terveysliikuntainstituutin PhysioPilates®–ohjaajakoulutusten järjestämistä sekä kehittämistä jonkun aikaa PhysioPilates.fi sivustolla. Vuonna 2023 PhysioPilates siirtyi kuitenkin taas takaisin Terveysverkko.fi-sivulle ja järjestelyvastuun koulutuksesta otti Samu Kyrklund / FIHF Oy. Terveysverkko sivustolta löytyvät myös PhysioTrainer, PilatesHealth sekä Ravintovalmentajat koulutukset.

Marianne Kyrklund

p. 0400 436609
marianne.kyrklund@physiopilates.fi

Suomen Terveysliikuntainstituutti Oy
Koulutukset: Otahalli, Otaranta 6, 02150 Espoo
Postitusosoite: Neulaspolku 2 D 39, 02110 Espoo

Karttakuvasta klikkaamalla löydät Google mapsin sijainnin ja reittiohjeet käyntiosoitteeseemme: Otahalli, Otaranta 6, 02150 Espoo. Sijaintimme on hyvien kulkuyhteyksien päässä. Lähin metro- pysäkkimme on Aalto-yliopisto (0,5 km). Meille on myös hyvät bussiyhteydet. Otahallin ympäristössä on 6 bussipysäkkiä lyhyen kävelymatkan (0,3 km) etäisyydellä. Myös majoitusmahdollisuus, Hotelli Radisson Blu Espoo, löytyy Otahallin viereisestä rakennuksesta (0,15km).

Ota yhteyttä